BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, April 2, 2011

Rindu tapi bangang. A*I* ♥

Aku rindu kau la bongok! Serious rindu wei.
Thanx buat aku macam ni. and last but not least hahaha.
Aku akan ingat kata-kata terakhir kau.
Aku sahut cabaran kau wei. 
Aku dah buat ape yang kau suruh tu.
We juz wait and see okey, darL!!!

Kau kata kau tak sedih.
Tapi aku tau kau tipu kan.Tak pe la.
Even kau nak berahsia daripada aku pon aku tak kesah wei.
Suatu hari nanti aku akan tau jugak. Thanx alots k. F**k u damn!!!

Kau buat aku sakit. Kau tau tak. Kau tak tau kan.
Kau ingat bermain ngan perasaan tu best. Arghhhh bangang la kau.
Nyah kau dari sini. Aku tak perlu kan kau lagi.
Biar jew aku sakit. Biar jew aku sendirian.
Its fine to me babe!!!

Kau pergi la ngan hidup kau tu.
Kau terlalu desperate. Desperate la ngan apa yang kau ingin kan.
Duit bukan boleh bawak masuk ke kubur pon.
(opppsss.. terlepas taip la pulak. dh! malas nak padam. memang benar pon kan! kan! )
Duit tu lagi penting dari aku ni. Okey. Fine!!!

Tak pe la. Kau pergi la ngan kehidupan kau.
Jangan kau sesali suatu hari nanti.
and jangan kau datang kembali ketika saat kau perlu kan aku.
Aku dh buang kau dari mata aku.
Tapi aku tak buang kau dari sudut hati aku lagi. Serious tak tipu. Okey!
May be sebab kau pernah singgah di dalam hati aku.
Hurm tak pe la. Hanya TUHAN sahaja yang tau akan hati and perasaan ni.
Thank you. Love u lots of loves!!!



Lots of Loves,
Ainol Aiza

crdit to : A*I*
nota kaki sambil layan lagu "ungu-percaya padaku". nice. =)

No comments:

Post a Comment