BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, March 30, 2011

Kalau lah ada orang tahu. . .

Tiada siapa yang mampu menahan airmata, 
tiada siapa yang mampu menahan rindu 
dan
tiada siapa yang tahu apa sebenarnya didalam isi hati. 
Kalaulah ada orang tahu kan best. 
Hurmmmm MUSTAHIL.
 Lots of loves,
Ainol Aiza
nota kaki : aku menangis tak siapa tahu. kau tahu kew. tak kan. shit!  pergi kau dari aku. aku tak perlu kan kau lagi. huuuhhh....

Monday, March 28, 2011

when i open my eyes.

Each morning when I open my eyes I say to myself: 

I, me and myself. No one other but me, have the power to make me happy or unhappy today. Have the choice to be strong or weak today. Have the chance to be success or fail today. I can choose which it shall be. 

Yesterday is dead, tomorrow hasn't arrived yet. I have just one day, today, and I'm going to be happy, strong and success in it.

May Allah ease me, you, us, and everyone.





Lots of Loves,
Ainol Aiza

Tuesday, March 22, 2011

LIFE = GAME .

Life is a game.
Sometime you win, sometime you lose.
Simple, get over it.
 
 
Lots of loves,
Ainol Aiza 

Thursday, March 17, 2011

bingung kate nyew...

 bingung kate si dia

knp perlu kau kate bingung.
knp kau nk perkata kan nya.
apa yg bingung dlm jiwa kau tu.
kau tak perlu sesali.
kau cuma perlu luah kan.
tapi kau tak perlu kowt kate kan yg kau bingung d khalayak ramai.
i mean dlm fb kat wall kau tu.
hate it! u noe.
*shit*
kau nk bingung sbb ape.
aku? aku kew?
aku nk tnye. tp kau tak bg jwpan pd aku.
knp. ape yg kau bingung sgt.
cuba cite dkat aku sikit.
aku tertanya2 pd dri aku.
knp? sbb ape? mcm mane?
haishhhhhh
skg kau buat aku tertanya2.
sdg kan kita dh tade ape2.
aku ikut kptsan kau.
aku trima dgn seada nya.
tetapi kau pula yg rase bingung.
knp perlu ade perasaan mcm tu.
knp? knp arip!?
juz tell me de truth.
damn you!!!


lots of loves,
Ainol Aiza

nota kaki : kau lah. sapa lagi kalau bkn kau. kau bg aku tumpang gembira. kau bg aku tangisan. arghhh itu smua hnya smntara. thanx alots ya yg arif!!

empat belas hari bulan tiga dua ribu sebelas.

14.03.2011

M.A.I(anwar)
ya. aku dh lame knal dye. cuma skg ni br kami rapat.
rapat sesgt. smpai 24hours nk brkepit jew.
kami tade hbgn yg istimewa pon.
ok. aku tipu. rahsia. 
*shhhhh*
 tapi tade pape pon.
*hahaha*

aku rapat ngan dye blk sejak ku break ngan bf aku.
sori selama ri ni aku abaikan ko sbb bf aku.
tak sangka ko yg dtg kat aku ketika aku ngah dlm mood sad.
siyesly aku ckp. mmg ku de kwn yg rapat.
likes amir, piah, yam, giegie, zul.
tp diaorg tak same mcm ko.
 *senyum*

ko selalu nk brsame aku.
24hours nk brkepit jew.
nk kol. nk msj jew sentiase.
juz time ble ko de keje jew ko tade mase tuk aku.
ok. aku phm. sbb aku jew yg de byk mase skg ni.
al-maklum la seorg penanam anggur kan skg ni.
huhuuu...

ya. kita. i & u.
kt slalu nk cite mcm2 kan.
de mslah kt story n share. then settle kan.
borak2. mrh2. gelak2. best2.
syg kau like heaven!!!


*orang gilak*
lots of loves,
Ainol Aiza

nota kaki : ble kau siyes, aku gelak2. ko suka mrh aku. aku suka. aku suka. lalalalalalala~ =) syg kau babe!

Monday, March 14, 2011

moshi-moshi mish him...

moshi-moshi

mish him like damn!!!
damn like heaven.
tetttttt....
*tipu*

 
lots of loves,
Ainol Aiza

nota kaki : ok. siyes ly aku rindu ko. walau pon last ko uat ku menitis kan air mate. tp aku tak boleh nk lupa kan ko. n ko tetap dlm ati. mish ko sesgt ank uncle joe.

"SAYA BENCI AWAK" !!!

SAYA BENCI AWAK

Satu hari masa bulan Disember
Time tu awak buat saya marah
Saya tercakap yang saya benci awak.

Awak terkejut,
Then awak terus pergi tinggal kan saya
Saya rase betul2 bersalah.

Saya nak tahan awak
Tapi bila saya pikir balik
May b awak nak sendirian.

Tak lama lepas tu saya cuba call awak
tapi awak kata....

"nape still call saya?
saya dah tade guna lagi untuk awak"
Awak terus tutup fon.

Nape awak tutup fon?
Saya nak cakap yang sebenarnya....

Orang yang saya benci ialah
orang yang paling berguna pada diri saya.

Orang yang saya benci ialah
anugerah Allah yang paling sempurna di mata saya.

Orang yang saya benci ialah
membuat saya rase di cintai dan di sayangi.

dan....

Orang yang saya benci tu ialah
kekuatan saya.

Awak,
Kalau awak baca isi hati saya ni
Saya harap awak maaf kan saya.

Saya betul2 rase bersalah
Hanya awak jew yang boleh buat saya gembira
HANYA AWAK!!!

MAAF KAN SAYA, AWAK!!!

lots of loves,
Ainol Aiza

nota kaki : luahan sahaja. tiada kena mengena sama ada yg idup atau pun yang mati. tapi kalau betul pun apa salah nya. kan2!  *silly life*

Monday, March 7, 2011

kata-kata untuk hari ini.

Thanks pernah membuatkan diri ini sebahagian dalam hidup kau...
Penat mencuba lupakan dirimu akhirnya aku berjaya jua...
Thanks a lots to my frenz atas nasihat yang diberikan...

Lots of loves,
Ainol Aiza
 
nota kaki : to ma fwenz (raf n amir) thanx sbb byk bg nasihat n thanx sbb korang sudi dgr luahan n tangisan dr ku. especially amir. thanx a lots mir~ (smbil layan lagu monoloque-tiada kata secantik bahasa)

Saturday, March 5, 2011

24-26/02/2011*taiping*

Date : 24-26 february 2011
Location : Taiping
 Mood in tats day : Always happy
Picca : dun have any pic *sad*
(always in ma mind lorh)
Songs :
Aizat - years from now 
Monoloque - tiada kata secantik bahasa


Lots of loves,
Ainol Aiza 

nota kaki : siyes hepi glew time tu sbb tak yah nk pk mslah. tmbah2 ble ade ko d cc. huhuuu. =)

4 march 2011 *dugaan*

de bad day 4 me its 4 march 2o11
ok. fine. aku terima smua ni dgn seada nya. but y me. y? 
seharian ku menitis kan air mate. so f***. 
mmg tak d nafi kan la tiap2 ari ku menitis kan air mate
(bkn tiap2 ari ok!). tak gitu amir. huhuu. 
tp ri ni plg dahsyat bg ku.

 =,='

nota kaki : kpd arip & azlan. aku akn ngat pew yg korang dh uat kat ku ri ni. trimas ya~